Mengapa KOLEKSI SHAWL NAYLA WAJIB ADA DALAM ALMARI ANDA?

Bismillahirrahmanirrahim

Tahniah! Yg sudah memilih shawl Nayla ini. Shawl Labuh serta mesra menyusu menjadi pilihan menjadi pilihan ibu2 diluar sana.

shawl nayla ini uniknya..ianya di design khas bidang labuh. Iaitu 2.0m x 80cm utk saiz L. 2.2mx 80cm utk XL.

Istimewanya lagi.. awningnya drp cotton.
Tak perlu risau awning patah,kemek dsb. Sangat mudah dibentuk.

Cuma awningnya TIDAK BOLEH DIGOSOK. klu ibu2 yg ada iron steam amway or philips tak perlu rajinkan diri utk menggosok awningnya ya. Kerana apa? SBB JIKA DH GOSOK IANYA TIDAK DAPAT MEMBENTUK SEPERTI SEDIAKALA. Tips ini wajib utk DIPATUHI supaya tidak menyesal dikemudian hari.
Kira boleh gosok bahagian body. Sbb material chiffon panora.ianya lembut dan mudah digosok. Klu ikut pengalaman sis sendiri,sia epas basuh ,sidai terus
Mmg x gosok dah..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Lagi 1 material cotton ni klu dh gosok lama2 dia akan makin longgar tau.

Bab Paling suka bab nayla ni sbb shawl ni ANTI-TEMBAM. serious tau! Pengalaman sis sendiri.. klu ikutkan berat badan sebelum kawen, baru kawen, ada anak 1 sampai anak 5 sebenarnya berat makin bertambah. Bab muka pun mmg nampak comel. Alhamdulillah! Allah bagi sihat.

Bila sis tengok gambar raya masa anak 1. Muka still maintain.bila raya anak2 dh 4 org (2014)serius nampak "boolat"..hahaha.. tapi start tahun ini 2017. Sis raya dengan easy rossy. Serious muka nampak bujur jer.. walaupun berat adala nampak naik cket..hahaha..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Shawl Nayla byk membantu tau.. sangat segera a.k.a shawl instant. Sarung 2x siap!. Sepantas kilat. Abang sayang pun suke dan hepi bila nampak Bidadari cepat siap! Haha.. terbukti tau! Nnt mesti abang sayang suke ajak dating selalu.. Pengalaman sendiri.. hehehe

Yg bestnya lagi tentang shawl nayla. Ianya pinless. Tak perlu brooch. Selamat. Tp klu yg suka buat scallop tu boleh pin kat bahu. Ikut pengalaman sis sendiri.
TIPS UTK SENTIASA KEMAS. sis suka pinkan belakang dlm bahagian inner tu. Pin bahagian dalam tau. Bukan luar. Kang pelik orang tgk awat pin belakang shawl..hihi.. (zaman belajar kat uia sokmo buat gini sebenarnya.. pin belakang tudung klu nak solat tanpa telekung ..eh tetiba..hahahaa).  Sis juga pinkan bahagian dalam kiri dan kanan bahagian dlm tau..so bahagian luar mmg sis dh x pin. bukan apa sbb sis ada anak kecik. Jadi klu anak tarik sedikit takdala serabai sgt. Ni tips shj utk sentiasa kemas. Sebenarnya tak pin lansung pun xpa...

Material shawl ini drp chiffon panora. Mmg best,lembut,flowy. Apa tu flowy? Tak keras kejung org kata...hahaa... tak nak ckp byk kena cuba sendiri..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Klu yang suka pakai tudung berdagu pun tiada masalah. Boleh kehadapankan ketika memakai shawl. Sbb sis selalu amalkan begitu..hehew. tertutup aurat dibawah dagu.Alhamdulillah settel.

Rasanya cukupla kot sis bebel. Tetiba rasa nk bebel pulak. Sbb anak2 dh tdo. Xde sape sape nk dibebelkan.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Nnt tgk kat bawahnya stok nayla yg masih ada. Sbb stok pun dh x byk tau..

Jangan dh habis baru nak cari tau. Sis tak dpt nak tlg.. sbb HQ Escarves dh x kan RESTOCK warna yg sama.

Eh lupa nak cerita.. Nayla ni sebenarnya dh masuk batch ke 4 tau. Shawl Nayla 1st batch hingga 3rd batch. Harga masih sama. RM59(L) RM69(XL).

Batch ke4 je harga lain RM63(L) RM74(XL). Mungkin ada yang bertanya kenapa harga lain.. antaranya ada sedikit TAMBAH NILAI bahagian inner(mmg bestla inner bahagian dlmnya tu) . Pastu yg paling best material nya drp Chiffon Flamingo. Chiffon ni dhla lembut, sejuk,flowy mcm panora chiffon cuma flamingo ni lagi best. Muslimah diluar sana kena WAJIB cuba 1. RASAI SENDIRI AURA NAYLA & KEUNIKANNYA.

Harga utk mungkin ada yang kata mahal. Tapi sebenarnya ianya sangat berbaloi dengan QUALITY yang BAKAL PEROLEHI nnt. Pastu harga tu sekali inner. Sebab Inner shawl nayla ni dh jahit sekali. No pasni tak yah pening2 cari inner lain k. Takmo emo2 cari inner yang selalu menghilang @ ghaib tetiba tu..hehe.๐Ÿค—๐Ÿค—

Dh lama sangat sembang.. jom
Utk melihat stok shawl nayla boleh klik di sini . kita kumpulkan dlm 1 ablum mengikut saiz utk memudahkan proses tempahan.
SHAWL NAYLA SAIZ L
SHAWL NAYLA SAIZ XL
SHAWL NAYLA 4.0 SAIZ L&XL

Utk sebarang tempahan & pertanyaan bleh terus
www.wasap.my/60192229255 .

๐Ÿ‘Serious buyer sangat kami hargai.
Terima kasih ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’

#escarves #shawlnayla #shawllabuh
#asmicollections

SALE! TUDUNG EZI TWIST BERDAGU๐ŸŽ‰

🎊🎉CLEARANCE SALE 2017🎊🎉

RM20 shj
Kos pos rm8(sem),rm11(ss)

🌸Tudung Ezi Twist Adhwa Berdagu 2xl
🌸Material : Moss Crepe Gred Khas
🌸Saiz 2XL: Labuh bawah dagu dlm 27inci
🌸Soft awning drp material denim dan berdagu.

🗒 Utk memudahkan proses tempahan
WhatsApp segera ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255 .

Serious buyer sangatlah kami hargai.🤗
Terima kasih 😊💐

๐ŸŒธ๐ŸŒธShawl Labuh Zaryn Bunga (XL)๐ŸŒธ๐ŸŒธ

🌸🌸Shawl Labuh Zaryn Bunga (XL)🌸🌸
🌺Kelabuhan 22-23 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌺Diperbuat dari Material Moss Crepe yang lembut dan sejuk
🌺Soft awning dari material Moss Crepe dijahit bersama
🌺Rekaan double loop, hanya 2 kali sarung sahaja untuk menggayakannya
🌺Corak bunga di shawl menampahkan seri shawl apabila dipakai.

Harga Asal : RM49 ❌
Harga SALE : RM45 ✔
🚚Kos Pos 8(SEM),11(SS)

💢STOK TERHAD!
Utk order ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

👍Serious buyers sangatla kami hargai. ✌🤗

MENGAPA ANDA WAJIB MEMILIKI SHAWL SAYYIDA?

MENGAPA ANDA WAJIB MEMILIKI SAHWL SAYYIDA?

✔ Bersiap pantas tanpa brooch
✔Sekali sarung shj (jgn lupe baca bismillah 😉)
✔ soft awning yg mudah dijaga ( ❌ perlu iron)
✔ awning sentiasa tertegak elok
✔material chiffon bubble yg lembuat,ringan dan selesa dipakai.

#stokisdmahligaiscarf #stokishululangat
#Shawllabuh #shawlinstant

==========================

🎀Sayyida Chiffon Bubble (XXL)🎀

🌸 Kelabuhan 25-26 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌸Diperbuat dari Chiffon Bubble
🌸Soft awning dari material Denim
🌸Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya

Harga Asal: RM49❌
Harga Sale: RM45👍✔
🚚 kos Pos RM8(sem),RM11(ss)

👍Serious buyers sangatla kami hargai ✌🤗

Utk order whatsApps
⤵⤵⤵
Sayyida Chiffon Bubble (XXL)
🌸 Kelabuhan 25-26 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
🌸Diperbuat dari Chiffon Bubble
🌸Soft awning dari material Denim
🌸Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya

Harga Asal: RM49❌
Harga Sale: RM45👍✔
🚚 kos Pos RM8(sem),RM11(ss)

👍Serious buyers sangatla kami hargai ✌🤗

Utk order whatsApps
⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

🏵Terima kasih kerana sudi bermuamalat dgn kami di Asmi Collections🏵😉

Nota comel: Stok Terhad. Stok terkini hanya ada pada gambar shj. Stok akan berubah dr semasa ke semasa bergantung kpd stok kami shj.

Jemput singgah ke blog:
koleksi-dmahligaiscarf.blogspot.my 😀

๐Ÿ•‹ TUDUNG LABUH UMRAH HAJI 2XL๐Ÿ•‹

๐Ÿ•‹ TUDUNG LABUH UMRAH HAJI 2XL ๐Ÿ•‹

๐Ÿ’Saiz 2XL๐Ÿ’

SALE !!RM49
(belum termasuk kos pos)
1 helai Kos pos rm8(sem), rm10(ss)
2helai kos pos rm9(sem),rm11(ss)
3 helai kos pos rm10(sem),rm12(ss)

==============

Keterangan lanjut:-

๐ŸตTudung Labuh Berdagu Mecca (2XL)๐Ÿต

▶Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning

▶Material Body & Awning : DeCot yang lembut

▶Labuh diukur dari bawah dagu : 25-26 Inci

▶Bukaan muka :
> M : 22 - 24 inci
> S : 21-23inci (utk kod HA2X 206 shj)

▶Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.

Nak order? Klik link wasap di bawah ini:-

⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami.๐Ÿ’–

1 helai
Bukaan muka saiz M

2 helai
Bukaan muka saiz S


1 helai
Bukaan muka saiz M

1 helai
Bukaan muka saiz M


1 helai
Bukaan muka saiz M


3 helai 
Bukaan muka saiz M



Kemas kini pada 4 ogos 2017


Nikmati potongan harga Shawl Instant Labuh Sayyida utk semua Saiz dgn harga mampu milik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Assalamualaikum...๐Ÿ˜Š

Para peminat Shawl instant Chiffon Bubble suka utk kami maklumkan bahawa kini anda semua boleh menikmati potongan harga yang sangat menarik. Pasti jimat dan berbaloi.๐Ÿ˜๐Ÿ˜

✂✂✂✂
Harga terbaru adalah spt berikut:-
๐Ÿ“Saiz L
- Harga Asal: RM39.50
- Harga Sale :RM35

๐Ÿ“Saiz XL
-Harga Asal:RM39.50
-Harga Sale : RM35

๐Ÿ“Saiz 2XL
- Harga Asal: RM49
- Harga Sale : RM45

*Harga tertera belum termasuk kos pos.

Utk melihat stok warna yg masih ada boleh lihat  gambar2 mengikut saiz ya. Nnt kami berikan penerangan stp gambar.

Utk memudahkan proses tempahan dan pertanyaan stok. Boleh terus whatsApp
⤵⤵⤵
www.wasap.my/60192229255

Stok terhad. Jom locked ๐Ÿ”’๐Ÿ”’๐Ÿ”’order skg!
Terima kasih kerana sudi bermuamalat dgn kami di Asmi Collections ๐Ÿ’–

#dmahligaiscarf #stokishululangat #asmicollections


Nota comel:-
Stok akan berubah drp semasa ke semasa. Mohon maklumkan kepada kami kod yang diminati kemudian kami akan semakkan stok dan berikan sebut harga selepas itu.

Serious buyers sgtlah diutamakan.

Tempoh tempahan adalah selama 48jam. Jika anda mempunyai masalah mohon maklumkn kepada kami segera supaya kami dapat memanjangkan proses tempahan.

Warna gambar shawl sedikit berubah mengikut screen resolution hp/laptop.

Pihak kami membuat pengeposan stp hari waktu bekerja sekiranya pembayaran sebelum 11.30am. 

Pihak kami menggunakan khidmat POS LAJU PICK UP. selalunya Posmen akan collect parcel (2-6pm) tp kebiasaannya 11.30am pos laju dh ambil brg.

Terima kasih yang sudi bermuamalat dgn kami. ๐Ÿ’


Shawl Labuh Sayyida Chiffon Bubble (2XL)
๐Ÿ’Kelabuhan 25-26 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
๐Ÿ’Diperbuat dari Chiffon Bubble 
๐Ÿ’Soft awning dari material Denim
๐Ÿ’Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya


Shawl Labuh Sayyida Chiffon Bubble (XL)
๐Ÿ’Kelabuhan 22-23 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
๐Ÿ’Diperbuat dari Chiffon Bubble 
๐Ÿ’Soft awning dari material Denim
๐Ÿ’Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya



Shawl Labuh Sayyida Chiffon Bubble (L)
๐Ÿ’Kelabuhan 19-20 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).
๐Ÿ’Diperbuat dari Chiffon Bubble 
๐Ÿ’Soft awning dari material Denim
๐Ÿ’Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...